Att anlita oss

Xtream Solution

I ett entreprenad och/eller byggföretag är man expert på sitt special område. Det kan vara rörmokeri, elektriker, stambyte, byggnation, mm. Det man vill göra är att fokusera på det man jobbar med och inte göra arbetet innan eller efter. För att ett företag ska vara så effektivt som möjligt ska personalen fokusera på sina expertområden, inte på annat.

Genom att samarbeta med oss ökar produktiviteten i ert företag eftersom ni kommer till ett projekt, installation eller liknande som är förberett på det sätt som ni önskar. Vi har t.ex. öppnat upp hålet i väggen så ni kan göra er installation och därefter åka till nästa arbete. Därefter återställer vi och säkerställer att er kund blir nöjd.

I Xtream Solution arbetar vi för att underlätta för andra företag att utföra sitt arbete. Vår personal är specialister på att förbereda för andra företag att kunna utföra sitt arbete. De tjänster som vi utför är bland annat.

Friläggning

Vi frilägger ledningar, rör, mm för att rörmokare, reliningsfirmor, elektriker, mm ska kunna komma åt att utföra sitt arbete.

Demontering

Vi demonterar väggar, paneler, mm för att skapa åtkomst

Öppning

Öppning av golv, väggar, tak, mm.

Återställning

Efter utfört arbete återställer vi och ser till att utrymmet/platsen är snygg och möjlig att använda. Om det behövs snickare för att skapa den slutliga finishen tar vi hjälp av våra kollegor inom Bentley Bygg & Inredning AB.

Sanering

Vi utför enklare saneringsarbeten. Detta innebär t.ex. sanering efter vattenskador. Vid större saneringsarbeten och/eller miljöfarligt avfall utförs det av våra kollegor inom SBG i Stockholm

Titta gärna på vår broschyr.